Luxueuze lingerie, op en top vrouwelijk vakmanschap.

De Moderne Trouwbeurs met een personal touch waar unieke labels en kwaliteitsvol maatwerk garant staan voor jouw 'Perfect day'!     Plan zelf je perfecte dag met hulp van onze mooie selectie Belgische standhouders. Maak kennis met onze designers, bezoek de men's corner, druk je eigen sample uitnodiging of volg een workshop bruids-make up.     Snuister tussen bijzondere juweelontwerpers, ontdek prachtlocaties en proef alvast van originele apero' s en heerlijke hapjes van onze cateraars.       Als kers op de bruidstaart ga je met een I DO I DO goodiebag naar huis om thuis samen verdere plannen te smeden.        Kortom alles voor JOUW dag op een unieke plek in het centrum van Antwerpen, welkom!

De Moderne Trouwbeurs met een personal touch waar unieke labels en kwaliteitsvol maatwerk garant staan voor jouw 'Perfect day'!

 Plan zelf je perfecte dag met hulp van onze mooie selectie Belgische standhouders. Maak kennis met onze designers, bezoek de men's corner, druk je eigen sample uitnodiging of volg een workshop bruids-make up.

 Snuister tussen bijzondere juweelontwerpers, ontdek prachtlocaties en proef alvast van originele apero' s en heerlijke hapjes van onze cateraars.

 Als kers op de bruidstaart ga je met een I DO I DO goodiebag naar huis om thuis samen verdere plannen te smeden.

 Kortom alles voor JOUW dag op een unieke plek in het centrum van Antwerpen, welkom!

Judith Van HerckComment