JUDITH @ Jani-Tv

Het Antwerpse lingeriemerk 'Judith' is voor heel wat mensen nog onbekend. Al vinden wij het hoog tijd dat deze prachtige lingerie ontdekt wordt. Marie Vinck en Ella-June Henrard hielpen alvast een handje door te figureren in een filmpje waarin ontwerpster Judith Van Herck haar collectie voorstelt.  Af: beter kunnen we  het filmpje  en de lingerie van Judith Van Herck niet beschrijven. Van Herck draagt, naast haar job als kostuumontwerpster voor theater- en filmproducties, al twintig jaar haar zelfontworpen lingerie. Na jaren experimenteren brengt ze nu haar eigen lingerielijn op de markt, waarvan ze haar tweede collectie voorstelt in een prachtig kortfilmpje.   ‘Ik denk niet in foto’s, maar in bewegend beeld' , vertelt Van Herck aan het Nieuwsblad. Voor het filmpje kreeg ze naast haar beste vriendin Marie Vinck en Ella-June Henrard ook hulp van grote namen uit de filmwereld zoals Erik Bulckens en Brecht Goyvaerts.  Goedkoop is de  lingerie van Judith  helaas wel niet, het ligt zowat in de lijn van La Fille D'O. Voor een beha betaal je al snel 150 euro, maar je krijgt er wel handwerk voor in de plaats. Je vriend zal het voor één keer dan ook niet erg vinden dat je je laatste geld uitgegeven hebt, geloof ons maar.  *wink wink*

Het Antwerpse lingeriemerk 'Judith' is voor heel wat mensen nog onbekend. Al vinden wij het hoog tijd dat deze prachtige lingerie ontdekt wordt. Marie Vinck en Ella-June Henrard hielpen alvast een handje door te figureren in een filmpje waarin ontwerpster Judith Van Herck haar collectie voorstelt.

Af: beter kunnen we het filmpje en de lingerie van Judith Van Herck niet beschrijven. Van Herck draagt, naast haar job als kostuumontwerpster voor theater- en filmproducties, al twintig jaar haar zelfontworpen lingerie. Na jaren experimenteren brengt ze nu haar eigen lingerielijn op de markt, waarvan ze haar tweede collectie voorstelt in een prachtig kortfilmpje.

‘Ik denk niet in foto’s, maar in bewegend beeld', vertelt Van Herck aan het Nieuwsblad. Voor het filmpje kreeg ze naast haar beste vriendin Marie Vinck en Ella-June Henrard ook hulp van grote namen uit de filmwereld zoals Erik Bulckens en Brecht Goyvaerts.

Goedkoop is de lingerie van Judith helaas wel niet, het ligt zowat in de lijn van La Fille D'O. Voor een beha betaal je al snel 150 euro, maar je krijgt er wel handwerk voor in de plaats. Je vriend zal het voor één keer dan ook niet erg vinden dat je je laatste geld uitgegeven hebt, geloof ons maar. *wink wink*

Judith Van HerckComment